Echtpaar slachtoffers van gewapende overval

Twee criminelen hebben dinsdagavond een gewapende overval gepleegd in een winkel annex woning aan de Van ’t Hogerhuysstraat. Uit het onderzoek blijkt dat de overvallers zich toegang tot het pand hebben verschaft middels braak. Een van de daders was gewapend met een vuistvuurwapen en de tweede verdachte had een koevoet bij zich. Onder bedreiging van het wapen hebben zij de heer des huizes en zijn vrouw onder schot gehouden. Daarbij werden zij gekneveld. De man heeft letsels opgelopen aan zijn borstkas en de vrouw klaagde over pijn aan haar hoofd. De PR-afdeling van het Korps Politie Suriname zegt dat de daders geldbedragen in SRD, US dollars en Euro’s hebben meegenomen. De overvallers hebben ook drie mobiele telefoons en andere waardevolle goederen meegenomen. Zij hebben de plaats te voet verlaten. De politie van Bureau Nieuwe Haven is belast met het onderzoek. De rovers zijn vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!