“One year of Tevar”

OneyearofTevarIn het afgelopen weekend was’1 Year of Tevar’ trending op social media. Rond deze tijd in het jaar 2015, danste Sonakshi Sinha op de semi-klassieker ‘Radha’. Indrukwekkend was dat. Maar voor de muziekvideo van ‘Ishqholic’ zien wij een heel andere Sonakshi Sinha en wordt een andere zijde van haar persoonlijkheid belicht. De actrice is blij dat het nummer ‘Aaj Mood Ishqholic Hai’ goed ontvangen is. Ze wist niet wat te verwachten, maar vond het fantastisch. Op de vraag of het rappen niet inspannend was, zegt zij: “Als kind heb ik naar vele rappers geluisterd. Eminem was daar een van. Hij is de snelste rapper daarbuiten en ik heb zijn nummers altijd gememoriseerd. Dus zo een grote inspanning was het rappen niet. Ik vind het zelfs gemakkelijker dan zingen”.

error: Kopiëren mag niet!