Sunny Leone zal auto winnaar wassen

Sunny Leone to wash a lucky winnerStel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en de sexy Sunny Leone je auto ziet wassen! De makers van Sunny Leone’s aankomende film Mastizaade kwamen op het idee een contest te organiseren waarbij de participanten video’s moeten inzenden waarin zij bezig zijn hun auto te wassen. De winnaar krijgt een auto wasbeurt van Sunny zelf. Mastizaade’s regisseur Milap Zaveri zei, “Er is een scene in de film waarin Sunny Leone (speelt Laila) een auto aan het wassen is . Zo kwamen we op het idee een contest te doen, waarbij de participanten op dezelfde typische wijze als Sunny dat doet in de film, hun auto moeten wassen in een video welke zij ons toesturen. “ Behalve Sunny Leone zullen in Mastizaade ook Tusshar Kapoor, Vir Das, Shaad Randhawa, Asrani, Sushmita Mukherjee en Suresh Menon schitteren. De film komt op 29 januari 2016 uit.

error: Kopiëren mag niet!