Politieman nog steeds niet aanspreekbaar

De aspirant agent van politie S. is volgens de gewestelijke politiecommandant van Marowijne, inspecteur George Randjitsing, nog steeds niet aanspreekbaar. De politieman in kwestie is zondagochtend door een bromfietser aangereden op de Oost-Westverbinding. De politieman liep op die bewuste ochtend samen met zijn wederhelft op de bovenvermelde locatie. Op een gegeven moment werd hij aangereden door een bromfietser. Als gevolg van de aanrijding raakten de bromfietser en de politieman gewond. De aspirant agent was niet aanspreekbaar. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De bromfietser is voor behandeling naar ‘de Franse kant’ gebracht. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bromfietser als veroorzaker is aangemerkt. Hij is uitgeweken en kwam als gevolg daarvan tegen de voetganger aan. De politie van Albina is bezig met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!