Jachtgeweer en waardevolle goederen meegenomen bij inbraak

De politie van Santo Boma ontving deze week een melding van een inbraak. Criminelen hebben aan de Wayamboweg in een woning ingebroken, waarbij waardevolle goederen zijn meegenomen alsook een jachtgeweer. Dagblad Suriname sprak met de eigenares van de woning. De vrouw geeft aan dat zij dinsdag naar het ziekenhuis was. Toen zij rond 14.00 uur terugkwam, merkte ze dat haar woning open stond. Een jaar terug hadden inbrekers haar woning ook tot doelwit gemaakt. De criminelen zijn via de vliering in een slaapkamer beland. Daar hebben zij het dievenijzer geforceerd. Volgens mevrouw B. hebben de daders geld, sieraden, kledingstukken en huishoudelijke artikelen meegenomen. Haar jachtgeweer is ook meegenomen. De politie van Santo Boma is na de melding ter plekke geweest. Ook de Forensisch Opsporingseenheid is ter plekke geweest voor het nemen van vingerafdrukken. Volgens B. woont zij samen met haar man in het huis. Vanwege gezondheidsproblemen is haar levenspartner opgenomen in het ziekenhuis. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!