Advocaat PL, VHP en NPS sommeert CHS om binnen 24 uur te voorzien in vacatures

De advocaat van de PL‎, de VHP en de NPS Gerold Sewcharan heeft het Centraal Hoofd Stembureau, CHS, Eugene Merkus als haar leden gesommeerd om binnen 24 uur na ontvangst van zijn schrijven, bijeen te komen in vergadering om te voorzien in de vacatures van het betreffend volksvertegenwoordigend lichaam. Ook wordt de CHS-voorzitter en haar leden een onrechtmatige daad verweten. Dit staat in de brief vermeld die per deurwaardersexploot is verstuurd naar Merkus en welke Merkus niet durfde te ontvangen. Uiteindelijk kroop Merkus maandagmiddag laat uit zijn hol uit een van zijn woonadressen om de brief te ontvangen. In het schrijven wordt gesteld dat hoewel de PL de betreffende stukken heeft doen toekomen aan het CHS over de terugroeping van Sapoen en Chitan, gebleken is dat het CHS in strijd met haar taakstelling niet heeft voorzien in de vacatures.

error: Kopiëren mag niet!