‎Auto vliegt 150 meters moerasgebied in

Auto vliegt 150 meters moerasgebied in (1)
Auto vliegt 150 meters moerasgebied in (2)Een verkeersongeval heeft zich voorgedaan rond de jaarwisseling te Oost West Verbinding ter hoogte van km 65 voor een grote bocht nabij Perica. Een witgelakte Toyota Crown is via de berm over een trens van bijkans 4 meters breed gevlogen. Ongeveer 150 meters verder in het moerasgebied kwam de auto tot stilstand. Buurtbewoners hoorden de klap en gingen bij zonsopkomst op onderzoek uit en zagen de auto. Via de Centrale Meldkamer van de politie kreeg bureau Moengo de melding binnen. Een agent van politie en een hulpagent die ter plaatse kwamen, aarzelden geen moment en staken zwemmend in uniform de trens over om bij de auto te komen. Ze wilden zeker zijn over mogelijke slachtoffers die in de auto aanwezig waren. Er bleek niemand in de auto te zijn. Later kwam de bestuurder, en bijrijder, ter plekke en zei dat hij in slaap was gevallen. De bestuurder was niet onder invloed en is bovendien in het bezit van een geldig rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!