Slachtoffer herkent rover en schakelt politie in

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft op maandag 28 december de verdachte David S. aangehouden. David beroofde op 18 december met een comparant een man van een geldsbedrag in SRD op de kruising van de Latour- en de MLK-weg. Volgens bekomen informatie vertoeft deze comparant die een bekende van de politie is meer in het binnenland. Het slachtoffer bevond zich op maandag 28 december weer op voormelde kruising en herkende David. Hij schakelde via de Centrale Meldkamer de politie in. De politie van Bureau Nieuwe Haven hield in samenwerking met andere politiemannen David aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. De zaak is voor verdere onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!