Peuter geëlektrocuteerd te Coronie

De twee jarige Gravero Limon is op woensdag 30 december in het district Coronie geëlektrocuteerd. De jongen die op vakantie was bij familieleden in het kokosdistrict. Volgens de politie van Coronie moet het jongetje met een elektrische grondkabel hebben gespeeld.
Het jongetje was thuis met andere kinderen tussen de leeftijd van 2 en 18 jaar. Op een gegeven moment moet de peuter naar buiten zijn gegaan terwijl de andere kinderen zich in het huis bevonden. Hij ging naast de woning en moet een elektrische grondkabel hebben aangeraakt met het noodlottige gevolg.
De jongen is bij de bedrading aangetroffen door de familie. Hij overleed onderweg naar de huisarts in het district. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!