Politie zoekt familie overleden Madan Madhoe

De politie van het ressort Centrum doet een oproep aan de nabestaanden van een manspersoon die op dinsdag 8 december in het Academisch Ziekenhuis is komen te overlijden. De manspersoon was in leven geheten Madan Madhoe en was 55 jaar. Madhoe die meer bekend stond als ‘Sukru’ hield zich in de nachtelijke uren op in een hangmat op het balkon van pandnummer 63 aan de Keizerstraat. Een getuige die merkte dat de man langer dan normaal in zijn hangmat bleef liggen, schakelde de politie in. Bij de komst van de politie werd de ambulance ingeschakeld voor de man die niet op zijn benen kon staan.
Madan kwam een dag later in het ziekenhuis te overlijden. De politie doet een beroep op nabestaanden om contact op te nemen met de politie van het ressort Centrum aan de Keizerstraat op de telefoonnummers 477777 of 4711111

error: Kopiëren mag niet!