Van Dijk- Silos niet betrokken bij verwijdering barricade Montaban

De minister van Justitie en Politie Jennifer van Dijk Silos ontkent dat ze betrokken is bij de verwijdering van de barricade te Orleanekreek. Gisteren vertelden concessiehouders aan Dagblad Suriname dat de minister opdracht heeft gegeven de barricades weg te halen. “Dit is niet waar. Ik heb helemaal niets te maken met deze zaak”, aldus de minister tegenover Dagblad Suriname. Ook de burgervader van Commewijne Remy Pollack zegt dat de zaak niets met de Juspol minister te maken heeft. “Ik heb als dc de opdracht gegeven de barricades weg te halen. De ondernemers zijn met mij komen praten en ik heb toen actie ondernomen”, aldus Pollack. De ondernemers hiermee geconfronteerd zeggen dat zij zich hebben vergist en bieden zowel aan de minister als aan de dc hun excuses aan. “Wij zijn in ieder geval wel blij dat de barricades zijn weggehaald”.

error: Kopiëren mag niet!