EBS betaalt klanten ook terug

Administratieve onregelmatigheden bij het bepalen en afhandelen van rekeningen van water en elektriciteit zijn niet ongekend. Ook de Surinaamse Waterleiding Maatschappij heeft onlangs aangegeven dat door het niet optimaal kunnen opnemen van de meterstanden er soms onuiste rekeningen worden aangeboden aan de klant. Bij de NV Energie Bedrijven vinden er zulke onregelmatigheden ook plaats. Mensen die de mening zijn toegedaan dat zij meer hebben betaald dan waarvoor zij hebben verbruikt, moeten zich melden bij de afdeling klantenservice. Deze oproep doet ook de EBS. Mensen begeven zich naar de klantenservice van het bedrijf en krijgen inderdaad hun geld terug. Een deel van de mensen hebben Dagblad Suriname benaderd om over de eerlijkheid van het bedrijf te praten. Aan de andere kant rijzen er ook vragen bij bepaalde mensen. “Wat als ik niet zou klagen? Zou ik mijn geld niet terug krijgen?”, stelt een lezer.
Bij de burgerij verschillen de meningen over de rekeningen van elektriciteit. Sommigen betalen hoger dan verwacht, en sommigen het tegenovergestelde. Het is interessant om te weten hoe dat bij het bedrijfsleven aan toe gaat. De meeste bedrijven hebben vooralsnog geen rekeningen ontvangen. Die wensen voorlopig dan ook geen conclusies te trekken en hun mening voor zichzelf te houden.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!