Dronkenman bedreigt huisgenoten in stukken te hakken

De politie van Houttuin kreeg op dinsdag 1 december melding via de Centrale Meldkamer van een man die tekeer ging in het ressort.
Ter plaatse aangekomen trof de politie de 51- jarige Djeshpersad, M. aan die dronken was. De man werd meegenomen naar het bureau ter ontnuchtering. Toen de man na een aantal uren rustiger was, verzocht hij de politie naar huis te gaan en beloofde dat hij rustig zou gaan slapen. Hij werd weer door de politie thuis afgezet.
Kort daarna kreeg de politie wederom een melding op het zelfde adres. Djeshpersad die heel erg boos was op zijn huisgenoten dat zij de politie voor hem hadden ingeschakeld, ging weer tekeer en bedreigde zijn huisgenoten allemaal in stukken te zullen hakken.
Djeshpersad werd wederom meegenomen naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd werd hij aangehouden en voorgeleid. De verdachte werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, na ernstig te zijn aangesproken door de politie heengezonden. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!