Flirtend paar aangetroffen in verdacht voertuig

De politie van Latour kreeg in de avond van zaterdag 28 november melding via de Centrale Meldkamer dat er een verdacht voertuig in een straat in het ressort was gesignaleerd. De politie reed uit voor onderzoek en trof de auto aan.
De 23-jarige Lemy A. stapte uit de auto en verklaarde aan de politie dat hij bezig was te flirten met zijn vriendin met wie reeds enkele maanden een liefdesrelatie heeft.
De jonge dame die intussen ook uit het voertuig was gestapt, werd ondervraagd door de politie. Zij gaf aan dat zij veertien jaar oud is. Gezien de minderjarige leeftijd van het meisje werd Lemy als verdachte van seksueel misbruik aangemerkt. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
De verdachte heeft bekend enkele keren seksuele handelingen te hebben gepleegd het zijn ‘vriendin’ die hem heeft voorgehouden 17 jaar oud te zijn.
Lemy is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!