Woning Vredeslustweg geheel afgebrand

Woning Vredeslustweg geheel afgebrand (1)
Woning Vredeslustweg geheel afgebrand (3)
Woning Vredeslustweg geheel afgebrand (4)Een woning aan de Vredeslustweg is donderdagochtend rond 04.00 uur geheel afgebrand. Een familielid, een zekere mevrouw J.R., vertelde aan Dagblad Suriname dat de buurtbewoners de brand in het oud houten huis hebben ontdekt. Vlak naast dat houten gedeelte hadden de bewoners een stenenwoning gebouwd. Zowel de houten woning als de stenen woning zijn geheel in de fik opgegaan. Wat de familie wel heeft kunnen redden, is een ijskast. De schoolkleding van de kinderen met alle inboedel is geheel afgebrand. In dit huis woonden 5 personen: vader, moeder, een dochter en haar 2 kinderen. Ten tijde van de brand waren de ouders en de 13-jarige kleinzoon thuis. Zij waren in diepe rust toen de buurtbewoners hun wekten om uit de woning te komen. De mensen verkeerden in een shocktoestand. De dochter was met haar jongste kind bij haar man thuis. Volgens de familie was de brandweer na een kwartier reeds gearriveerd. Het houten gedeelte was toen al geheeld afgebrand. Het afgebrand huis was niet tegen brand verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie van De Nieuwe Grond is belast met het verdere onderzoek. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!