Van moord verdachte Fransman illegaal in Suriname

De politie van Albina heeft op zaterdag 07 november de 19-jarige Eurlen P. alias ‘Lopes’ aangehouden, na verkregen informatie dat deze jongeman vermoedelijk een moord moet hebben gepleegd in het buurland Frans-Guyana. Eurlen werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Volgens verklaring van de verdachte moet hij samen met ene Jason het plan hebben beraamd om iemand van zijn bezittingen te beroven. Terwijl zij bezig waren met het plan, kwam er een man langs. Lopes geeft aan dat Jason de man moet hebben beroofd nadat hij hem letsels had toegebracht met een scherp voorwerp. Het slachtoffer werd beroofd van een mobiele telefoon en 10 Euro. Het is niet duidelijk of het slachtoffer is komen te overlijden. Lopes vertoeft illegaal in Suriname. Hij is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie op grond van de Vreemdelingenwet in verzekering gesteld en zal hij het land worden uitgezet.

error: Kopiëren mag niet!