Dienstvoertuig minister Juspol betrokken bij aanrijding

Het dienstvoertuig van de minister van Justitie en Politie, Jennifer van Dijk-Silos, is in het weekend betrokken geweest bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg. De minister zat ook in het voertuig. Een wagen dat uit de inrit van een supermarkt de Martin Luther Kingweg opreed, verleende geen voorrang aan de auto van de minister. Omdat de minister ook ‘aan boord’ was, is de dienstwagen na het ongeval doorgereden. Dagblad Suriname heeft vernomen dat beide voertuigen nauwelijks schade hebben opgelopen. Twee beveiligingsmannen van de minister bleven achter voor verdere afhandeling. De politie van Livorno is ter plekke geweest voor de afhandeling. De bestuurder van het voertuig van de minister is wel in het bezit van een geldig rijbewijs, echter reed de veroorzaker zonder rijbewijs. Hij zal voor deze overtreding de geldende boete moeten betalen.
Sakia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!