Verkeersongeval met dodelijk afloop

De 47-jarige Mohamed Naushad Kadier is in de vroege ochtend van donderdag 5 november in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer kwam met zijn voertuig tegen een schutting aan.
De politie van Latour kreeg in de avond van woensdag 4 november via de Centrale Meldkamer het bericht dat een auto tegen een schutting was opgereden. Bij aankomst ter plekke werd Mohamed op de passagier zitting aangetroffen. Hij sprak moeizaam en zijn ademhaling rook sterk naar alcohol. Mohamed spuugde alleen bloed
Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de autobestuurder reed over de Toekomstweg. Hij kwam uit de richting van de Martin Luther Kingweg en ging richting Industrieweg- Zuid. Op een bepaald moment moet hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en botste tegen de schutting. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging werd opgenomen. Mohamed overleed enkele uren daarna. Het lijk zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!