Man door Braziliaanse bijen gestoken

De politie van Uitvlugt kreeg op dinsdag 27 oktober een melding via de Centrale Meldkamer dat een man bewusteloos was neergevallen. De wetsdienaren gingen naar de plek en troffen ter plaatse de brandweer aan die bezig was bijen te bestrijden. Volgens verklaring van de brandweerlieden is een bejaarde man gestoken door Braziliaanse bijen.
Het slachtoffer was inmiddels door andere brandweerlieden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De politie van Uitvlugt ging naar de SEH alwaar het slachtoffer Ahmed Ali, N. ter observatie was opgenomen. Hij verklaarde aan de politie dat hij bezig was zijn perceel schoon te maken toen hij werd aangevallen door de bijen. Na medisch te zijn behandeld is Ahmed Ali heengezonden. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!