Julien en Isaiah in verzekering gesteld

De politie van Nieuwe Haven heeft op zondag 11 oktober twee verdachten van beroving aangehouden. De 25-jarige Julien A. en Isaiah N. (18) hebben kort voor hun aanhouding een man beroofd op de hoek van de Hoge- en de Zwartenhovenstraat. Zij hebben een telefoontoestel van het merk Galaxy en een onbekend geldsbedrag buit gemaakt.
De verdachten die te voet waren, renden na hun daad weg. Aangezien het vermoeden bestond dat zij zich nog in de omgeving bevonden, zette de politie een zoekactie in. Na een tip van alerte buren zijn de verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Het gestolen telefoontoestel werd op één van hen aangetroffen en in beslag genomen.
Julien en Isaiah zijn door de inspecteur van politie in verzekering gesteld, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.
Het verdere onderzoek is overgedragen aan Recherche Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!