STS mikt op Duitssprekende toeristen

frontOp 5 oktober 2015 is de Roadshow van Arbeitsgemeinschaft Lateinamerika in Salzburg, een stad in Oostenrijk, van start gegaan. De Stichting Toerisme Suriname (STS) is als aangewezen toerismeautoriteit voor Suriname, toegelaten als lid van deze organisatie, die ten doel heeft de toeristenstroom vanuit Duitssprekende landen te bevorderen naar Latijns Amerika. Vervolgens zullen zij gedurende de periode 6 tot 8 oktober, de reisagenten in Ulm, Hamburg en Leipzig in Duitsland informeren over de vakantiebestemming Suriname. Er zal dagelijks een Suriname-presentatie worden verzorgd in het Duits onder de aanwezige reisagenten en na de presentatie kan men naar de Suriname-stand voor meer informatie over de toeristische producten en diensten, die Suriname te bieden heeft. De officiële destinatiegids voor Suriname, die jaarlijks door de STS wordt gedrukt, zal onder alle aanwezigen worden gedistribueerd.

error: Kopiëren mag niet!