Peuter opgenomen in ziekenhuis na eten medische tabletten

De politie van Atjoni kreeg op zaterdag 3 oktober melding dat de 2-jarige Tyeano G. een hoeveelheid tabletten had opgegeten. De medicijnen waren bestemd voor een patiënt met agressief gedrag. Het slachtoffertje was achtergelaten door zijn moeder voor een andere vrouw. Tyeano is opgenomen in het Academisch Ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar.
De politie doet een beroep op ouders, verzorgers en personen die kinderen onder hun toezicht hebben (oppas), om alle gevaarlijke spullen en middelen buiten bereik van kinderen te houden. Een kind ziet geen gevaar en weet ook niet wat voor gevolgen deze zaken met zich mee kunnen brengen. U bent als oudere verantwoordelijk, dus om geen schuldgevoel te hebben of te krijgen, kwijt u zich dan goed van uw taak.

error: Kopiëren mag niet!