Camerabeelden ontmaskert verdachte

De politie van Kwatta heeft Mahinder, K. op vrijdag 2 oktober tijdens surveillance in het ressort aangehouden. De verdachte werd aangehouden wegens bedreiging met brandstichting.
Mahinder had zijn partner bedreigd de woning waarin hij al zes jaren met haar woont, in brand te zullen steken. De vrouw deed op 25 september aangifte tegen hem. Toen de politie tijdens surveillance de verdachte tegenkwam, werd hij gelijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Kort na zijn aanhouding kwam een winkelier aangifte doen van diefstal van een DVD-player uit zijn winkel. De aangever gaf aan dat hij over camerabeelden beschikt waarop de handeling van de dief is vastgelegd. De politie begaf zich naar de winkelzaak voor onderzoek.
Tijdens het bekijken van de camerabeelden werd Mahinder positief herkend als te zijn de verdachte die de DVD-player heeft weggenomen. Hij is met dezelfde kleding als op de camerabeelden aangehouden door de politie.
Mahinder heeft bekend de DVD-player te hebben gestolen en bracht de politie naar het adres waar hij het goed had achtergelaten. De DVD-player is in beslaggenomen. De verdachte is ingesloten terzake bedreiging en diefstal.

error: Kopiëren mag niet!