Man probeerde ex-vriendin te verkrachten

De politie van Kwatta heeft donderdag de verdachte S.O. aangehouden voor poging tot verkrachting van zijn ex-vriendin. De ex-vriendin deed afgelopen zondag aangifte hiervan contra de verdachte. De politie heeft S.O. na de opsporing in de kraag gevat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de vrouw de relatie ongeveer twee maanden terug met S.O. had beëindigd. Zij heeft inmiddels een nieuwe partner. De verdachte heeft volgens verklaring van het slachtoffer haar in bijzijn van haar zus getracht te verkrachten. Het gelukte de vrouw om zich uit de greep van de verdachte los te rukken. Na zijn daad verliet de verdachte de plaats. Hij werd donderdag door de politie in de kraag gevat. Hangende het verdere onderzoek blijft S.O. in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!