Grand opening Ringweg Zuid Roy Boedhoe Servicestation

1GrandZaterdag was er een feestelijke stemming aan de Ringweg dichtbij de Nieuwe Charlesburgweg. Daar werd namelijk de grand opening van het nieuwe servicestation van Roy Boedhoe Enterprises (RBE) verricht. Speciaal voor deze gelegenheid werden er op die dag benzine, pennen, noteboekjes, truitjes en allerlei leuke artikelen weggegeven. Directeur Roy Boedhoe zelf stelde de gemeenschap dankbaar te zijn voor de ondersteuning in de afgelopen jaren. ‘De reacties vanuit de gemeenschap zijn tot nu toe altijd heel positief geweest, we zijn welkom bij de gemeenschap. We zijn in dienst van de gemeenschap, we zijn er voor hun en worden ook door hun gestimuleerd. Het is een samenwerking tussen ons en de gemeenschap. Vandaar ons logo ‘Roy Boedhoe Enterprises, in fuel you can trust us’.’
RBE is over heel Suriname en zelfs in Coronie vertegenwoordigd. Om een servicestation van Roy Boedhoe te lokaliseren, is er ook een app in werking gesteld. Je kunt de ‘station locater app’ op je telefoon downloaden. ‘Dat stelt je in de gelegenheid om de verschillende stations van RBE,die namelijk op meer dan 40 locaties verspreid verspreid zijn,over de districten gemakkelijk te vinden’, zegt Boedhoe. Tegelijkertijd vond ook de opening plaats van de Fernandes Warme Bakker filiaal, die op dezelfde locatie is gevestigd. Deze twee Surinaamse bedrijven zijn een samenwerking aangegaan. Hiermede opent Fernandes haar vierde vestiging. Fernandes is al vertegenwoordigd in Commewijne, Kwatta, Wanica en heeft nu aan de Ringweg een vestiging. Daarnaast werd er ook gewerkt aan verkeersveiligheid, want Korps Veiligheid was ook aanwezig die de mensen onderricht gaf in hun rijgedrag. De aanwezigen werden bij al deze activiteiten vergast op enkele speeches, drank en muziek.

error: Kopiëren mag niet!