Truck rolt van helling weg naar Atjoni

Een truck die over de weg naar Atjoni reed, rolde op zaterdag 5 september door een mankement aan het voertuig van een helling af en kwam in een goot langs de weg terecht. De gewestelijke politiecommandant van Brokopondo, Orlando Changoer, geeft te kennen dat de motor van het voertuig ter hoogte van kilometer 90 plotseling uitviel waardoor het achteruit rolde.
Terwijl het gevaarte naar achteren rolde, maakte de mede-inzittende Abel P. het portier open en keek naar achteren. Hij kwam daarbij te vallen. De truck kwam deels op hem terecht. Het slachtoffer liep kneuzingen op aan zijn lichaam. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De politie van Atjoni onderzoekt deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!