Politieman buiten levensgevaar

De politie zegt dat een lid, dat afgelopen woensdag een verdelingsmiddel had ingenomen, volgens de behandelende arts buiten levensgevaar verkeert. De 32-jarige politieagent Ronny G. had geprobeerd zichzelf van kant te maken. Dit deed hij nadat hij zijn vriendin, Denice Kromowirjo, op vrijdag 28 augustus 2015 had dood gewurgd. De politie trof het levenloze lichaam van Kromowirjo in een goed afgesloten woning aan de Zegelaarstraat aan, zoals door de in ongenade gevallen politieman was aangegeven. Het lijk van Denice verkeerde in verre staat van ontbinding. De wetsdienaar in kwestie kon het gebeurde niet verwerken en probeerde zich daarom van kant te maken. Hij heeft vermoedelijk het verdelgingsmiddels glyfosaat ingenomen in zijn voertuig aan de Creebsburgweg. De recherche Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.
Ronny G. is momenteel onder politiebewaking opgenomen in het Academisch Ziekenhuis. Het motief van de moord en poging tot zelfmoord is vermoedelijk jaloezie geweest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!