Propagandamateriaal politieke partijen niet opgeruimd

propagandaNa ongeveer 3 maanden na de verkiezingen valt het op dat er nog steeds op bepaalde plaatsen propagandaborden van DNA-kandidaten staan. Nu wij intussen maanden verder zijn, moesten deze in opdracht van de dc worden verwijderd. ‘Er is een heel pakket aan maatregelen waarmee wij bezig zijn. Er zal een stukje ordening komen’, zegt districtscommissaris Jerry Miranda. ‘Er is een bekendmaking door ons gedaan dat de mensen de borden moeten weghalen. Wij hebben gezien dat er nog een paar staan.’ Het commissariaat heeft volgens Miranda een brief naar de mensen gestuurd, waarin zij gevraagd worden de opstallen weg te halen. ‘Soms moet je erop staan dat dingen gebeuren. Wij gaan de brief weer sturen naar de partijen om hun weer te vragen om de dingen nu uiteindelijk weg te halen. Als ze toch geen gehoor geven, gaan wij het uiteindelijk zelf weghalen, omdat je de stad natuurlijk schoon wil houden’, aldus de burgervader.

error: Kopiëren mag niet!