Personeel Openbaar Groen vandaag richting kabinet president

Personeel Milieubeheer  vandaag richting 1De medewerkers van het directoraat Openbaar Groen van Openbare Werken, hebben gisteren een onderhoud gehad met Bondsvoorzitter Hugo Blanker van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer. Het personeel van het directoraat had op 10 april 2015 een protocol ondertekend met minister Rabin Parmessar. Volgens de secretaris van de Bond, Vivian Schattevo, bevat het protocol punten en problemen die zich al jaren voordoen. “Het protocol moet in uitvoering worden gebracht, en men laat dat na”, zegt Schattevo. Het gaat bij deze om zaken zoals waarnemingstoelagen, Fiso, bijscholing van medewerkers etc.
De werknemers van het directoraat zijn sinds vorig week vrijdag in actie. Er wordt sinds vrijdag van 7.00 uur tot 11.00 uur gewerkt. Dit actiemodel wordt voortgezet. De bond heeft gisteren besloten om vandaag richting het kabinet van de president te stappen. Het ligt in de bedoeling dat zulks vandaag om 9.00 uur gebeurd.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!