Recherche Kapitale Delicten lost mislukte roof slagerij op

Recherche Kapitale delicten lost mislukte roof slagerij op.1De recherche Kapitale Delicten heeft de mislukte beroving op een bekende slagerij aan de Wilhelminastraat opgelost. Op vrijdag 31 juli hebben drie mannen gepoogd een roofoverval te plegen bij de slagerij. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een medewerkster van de slagerij, een zekere G.W., informatie zou hebben verschaft aan haar vriend, dus de verdachte B. Hij heeft op zijn beurt een plan beraamd met zijn comparanten. Twee criminelen, van wie een gemaskerd, stapten op die bewuste dag de zaak binnen. De verdachte B. stond buiten met twee andere heren. Op een gegeven moment terwijl zij bezig waren met de roof kwam een politiewagen toevallig aanrijden. De snode daad van de rovers werd hierdoor gestoord. De criminelen hebben tijdens hun vluchtpoging niet ervoor geschroomd om op de politie te schieten. De politie van Munder heeft op hun beurt ook teruggeschoten. Niemand is geraakt door deze schotenwisseling. De politie van Munder heeft de gemaskerde verdachte T.P. in de kraag gevat aan de Drambrandersgracht. De twee heren die de zaak waren binnengedrongen, G.K. (29) en M.D. (25), werden door leden van het Regio Bijstandsteam aangehouden. Gaande het onderzoek heeft de recherche de vrouw G.W. en de vijfde verdachte in beeld gebracht. In deze zaak zijn in totaal vier mannen en een vrouw betrokken. Zij zijn allen hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!