Geweldenaren opgepakt en ingesloten

De politie van Munder heeft vrijdagochtend de 30-jarige C.S. 30 en zijn comparant P.K. (35) aangehouden ter zake vernieling van twee woningen. Uit het onderzoek blijkt dat er een feest gaande was aan de Afistraat. Op een gegeven moment is er daar een woordenwisseling ontstaan en zijn er daarbij ook enkele klappen gevallen. Een van de betrokkenen is toen naar huis gegaan en kwam later terug met andere jongens als versterking. Het slachtoffer zag de groep aankomen en probeerde te vluchten. Hij werd achterna gezeten door de groep. Op een bepaald moment is hij gaan schuilen in een huis op een terrein, waar er twee huizen stonden. De groep jongens nam het zekere voor het onzekere en zij hebben alle deuren en ramen van beide huizen kapot geslagen. De politie van het ressort werd hierover gewaarschuwd. De sterke arm stelde gelijk een onderzoek in. Het gelukte de sterke arm om twee van de verdachten in de kraag te vatten. De overige konden zich nog uit de voeten maken. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. C.S. en P.K. blijven in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!