‘Enver Panka heeft zijn vuile was buiten gezet en Dagblad Suriname heeft het gehangen’

Enver Panka heeft zijn vuile was buiten gezet en Dagblad Suiname heeft het gehangenHet voorpagina-artikel dat Dagblad Suriname over de uitspraken van Enver Panka had gepubliceerd, leidde op Facebook tot behoorlijk wat ophef. Zelfs Enver Panka reageerde op het bericht. De artiest was duidelijk niet geamuseerd en nam het Dagblad Suriname kwalijk dat zij letterlijk had gepubliceerd wat hij had gepost. ‘Werkt ’t zo nu, Dagblad Suriname? Gaan jullie afleiden en een artikel plaatsen op de voorpagina zonder mij erover te spreken? Want als dat het geval is, dan zegt het meer over jullie manier van werken dan over de inhoud van het artikel… Heel netjes van jullie, man… Proficiat…’. Na het bericht van Enver laaide de discussie op. Had het dagblad wel toestemming om dit te publiceren? Hoewel duidelijk in het artikel vermeld stond dat hij dit zelf had geschreven, waren er toch mensen van mening dat Enver de krant voor de rechter moest slepen. Andere namen het de artiest kwalijk wat hij op Facebook had gezet. Enver is voor vele Surinamers een voorbeeldfiguur en bovendien heeft hij veel Nederlandse fans. Als artiest weet je dat de media je volgt. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je post en zodoende moet je ook instaan voor de consequenties. Het zijn immers zijn eigen woorden.

error: Kopiëren mag niet!