DSB geeft middels verwenavond terug aan samenleving

DSB geeft middels 'verwenavond' terug aan samenleving 2De Surinaamsche Bank heeft dinsdag een verwenavond georganiseerd voor wat zij noemt de ‘stille werkers’ in de Surinaamse samenleving. De bank heeft haar gasten in Thalia getrakteerd op een zeer vermakelijke show van de bekende stand-up comedian, Roue Verveer, waarna zij zich tegoed mochten doen aan een uitgebreid buffet. Het 500 man tellend gezelschap genoot klaarblijkelijk van de feestelijke avond, in informele sfeer, welke werd georganiseerd in het kader van 150 jaar DSB. De aanwezigen bestonden behalve uit directie en personeel van DSB, uit vertegenwoordigers van onder meer kinder- en bejaardentehuizen alsook andere instellingen en personen die sociaal actief zijn. Ook de media kregen speciale aandacht van de bank omdat zij behoren tot een van de groepen die, zoals de bank dat aangeeft ’ zoveel geeft aan de samenleving’. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!