Burgerinitiatief neemt geen zitting in Financieel Economisch Platform

Burgerinitiatief neemt geen zitting in Financieel Economisch Platform.1Het Burgerinitiatief voor Participatie en Goed Bestuur deelt mee dat na ampele interne overwegingen besloten is om geen zitting te nemen in het Financieel Economisch Platform, welke zal worden ingesteld door de president. Dit besluit is per schrijven naar de president van de Republiek Suriname, d.d. 27 juli 2015, kenbaar gemaakt. Het Burgerinitiatief is van mening dat zij niet op gedegen wijze de issues zullen kunnen bestuderen en bespreken, en derhalve niet in staat zullen zijn om op zeer korte termijn de president gedegen advies te geven over dergelijke belangrijke zaken. Zij benadrukken dat zij te allen tijde bereid zijn tot overleg, advies en samenwerking, voor zover voor hun mogelijk, en dus ook waar mogelijk voorgestelde maatregelen te bestuderen en hun bevindingen kenbaar te maken.

error: Kopiëren mag niet!