Onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden Onafhankelijkheidsplein

Onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden OnafhankelijkheidspleinHet ministerie van Openbare Werken heeft eergisteren een aanvang gemaakt met onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden op het Onafhankelijkheidsplein. Door de slechte weersomstandigheden is het duidelijk te zien dat bermen en voetpaden onder water lopen. Dit wordt aangepakt. Er worden op het plein vaak activiteiten georganiseerd. Ook worden er steeds auto’s op het gras geparkeerd. De laatste twee activiteiten hebben gemaakt dat het gras van het plein verdwijnt en het plein er steeds kaler uitziet. Er zal niet alleen aan het plein, maar ook rondom het presidentieel paleis worden gewerkt. De werkzaamheden vinden geheel onder beheer van het ministerie van OW plaats.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!