Minister Belfort spreekt examenkandidaten moed in

Minister Belfort  spreekt  de examenkandidaten  moed in.2Ongeveer 243 leerlingen van de Theodoor Judaschool, die 3 juli een aanvang maken met hun eindexamens, zijn op vrijdag 26 juni door de minister van Justitie en Politie aangemoedigd om goed voorbereid te gaan naar de examens.
De leiding van de Theodoor Judaschool, een lager beroepsgericht onderwijs (lbgo) technische stream, vindt het van eminent belang dat deze groep leerlingen aan de vooravond naar een belangrijk moment in hun schoolcarrière een krachtige bemoediging krijgen. Het vorige jaar waren de leerlingen van deze school ook door de Justitieminister gemotiveerd en de school had het toen goed gedaan. De school had een slagingspercentage van 66%. Volgens het schoolhoofd, Eudia Wolff, is de school het vorig jaar uitgeroepen tot de voorbeeldschool van alle lbgo/technische scholen in het land. Dit was de drijfveer voor de schoolleiding om minister Edward Belfort wederom het verzoek te doen voor een motivatiespeech.
De leerlingen hebben met volle aandacht geluisterd naar de inspirerende boodschap van de minister. Aan het einde van de motivatiespeech overhandigden de leerlingen als waardering een presentje aan de bewindsman. Schoolhoofd EudiaWolff zegt dat de leerlingen erg onder de indruk waren van de speech. Enkelen hebben nadien aangegeven dat ze ready zijn en dat ze ervoor gaan. ‘Als leerkracht doet het je goed, want ons streven is om dit jaar een beter slagingspercentage te hebben.’

error: Kopiëren mag niet!