Klachten leiden tot snelle herasfaltering Mr. J. Lachmonstraat

Klachten leiden tot snelle herasfaltering Mr. J. LachmonstraatHet ministerie van Openbare Werken heeft een overeenkomst met het aannemingsbedrijf Kuldipsingh Infra NV voor het rehabiliteren, reconstrueren en herasfalteren van een aantal wegen. Het gaat in totaal om 30 km aan wegen. Er zijn nu aan de 30 km wat extra wegen toegevoegd. Dat maakt dat nu aan een totaal van 40 km aan wegen zal worden gewerkt. Daardoor heeft OW gemeend om ook de Mr. Jagernath Lachmonstraat aan te pakken. De Lachmonstraat was, volgens projectdrager Clifton Amoida in beginsel gepland om een paar maanden later aangepakt te worden, maar er is vanwege het feit dat er veel klachten binnenkomen gemeend de herasfaltering naar voren te schuiven. Er is herhaaldelijk in eigen beheer van OW geprobeerd de weg te lappen, maar het hielp niet. Het gaat bij deze om de hele Mr. Jagernath Lachmonstraat, vanaf de rotonde van Koningstraat tot Leysweg.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!