Dc Miranda: Situatie Centrale Markt ‘SLECHT’

Situatie Centrale Markt volgens Jerry MirandaDe minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Soeresh Algoe, en dc Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost hebben gisteren een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Het ging in de eerste instantie om een bezoek aan de nieuwe vishal. Miranda geeft aan nu zij reeds in het marktgebouw waren, zij het gepast vonden direct een rondleiding op de markt te nemen. “Wij zijn geen leidinggevende personen die alleen gaan, een glaasje soft drinken en weg gaan. We doen ons werk. Eenmaal wij op de markt waren, zijn we de mensen gaan groeten en even luisteren wat de problemen zijn.”
Miranda gevraagd naar zijn bevinding over de waarneming en de gesprekken, gaf in één woord het antwoord: ‘slecht’. “Het zou een veel te lange lijst worden om dat te definiëren. We hebben al maatregelen getroffen. LVV gaat ook meedoen in het geheel. Wij gaan de markt terstond indelen, desnoods aanpakken. Maar het zou niet correct zijn om te praten over dingen welke wij nog bezig zijn voor te bereiden. De leiding is door mij ontboden. Er is een versterkt team samengesteld die zaken zal voorbereiden. Nu moeten ze, de leiding van de markt aldaar, laten zien wat ze kunnen doen. Wij willen het team even de gelegenheid geven om te kijken wat we kunnen doen. Wij zullen geen show maken over wat we zullen doen. We gaan beginnen met de aanpak”, legt Miranda uit.
Miranda geeft dus nadrukkelijk aan dat hij niet voorbarig wil zijn met uitspraken over de evaluatie van het team. Volgens hem moeten de aanbevelingen van het team worden afgewacht.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!