Caribische Karatekampioenschappen in Suriname

FrontfotoDe Surinaamse Karate Associatie (SKA) organiseert onder auspiciën van de Wereld Karate Federatie (WKF), een groot internationaal karatetoernooi in ons land. Dit toernooi wordt gehouden in de Anthony Nesty Sporthal (ANS) en begint vandaag om 12.00 uur. De SKA gaf gistermiddag op een speciaal belegde persconferentie meer uitleg over dit gebeuren. Het betreft de Caribische kampioenschappen die voor het eerst gehouden worden en waaraan ongeveer 13 sterke landen uit de regio zullen participeren. Enkele van deze landen zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Trinidad, Martinique en Suriname. Voorzitter Kenneth Sijp van de SKA geeft aan dat het de bedoeling is dat de karatesport middels dit toernooi meer bekendheid krijgt in ons land. (foto: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!