Eindselectie Natio voor Nicaragua bekend

3 NatioDe nationale seniorenselectie vertrekt op woensdag 03 juni a.s. naar Nicaragua voor het spelen van de eerste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Nicaragua. Deze wedstrijd wordt op zondag 07 juni gespeeld om 18.00u plaatselijke tijd. Dat is 21.00u Surinaamse tijd. De returnwedstrijd wordt op dinsdag 16 juni om 16.30u in het Andre Kamperveenstadion gespeeld.
De selectie van Suriname bestaat uit de volgende spelers: Doelverdedigers: Obrendo Huiswoud (Inter Moengotapoe) en Claidel Kohinor (SV Notch); Verdedigers: Anduello Amoeferie (Inter Moengotapoe); Joël Baja (Inter Moengotapoe); Gilberto Eind (Walking Boyz Company); Ray Fränkel (Transvaal); Guno Kwassie (Walking Boyz Company); Jurmen Vallei (Inter Moengotapoe) en Giovanni Asabigie (Inter Moengotapoe); Middenvelders: Bruce Diporedjo (WBC); Roxey Fer (Robinhood); Olvido Misidjan (SV Notch); Vangelino Sastromedjo (Walking Boyz Company) en Gregory Pokie (Inter Moengotapoe); Aanvallers: Dimitrie Apai (W Connection) – Trinidad & Tobago;
Evani Esperance (Botopasie); Gregory Rigters (Walking Boyz Company); Stefano Rijssel (Inter Moengotapoe); Galgyto Talea (SV Notch) en Giovanni Waal (Inter Moengotapoe).
De technische staf bestaat uit: Dean Gorre – hoofdtrainer; Ervin Lee – assistent-trainer, Jack Mangalie – keeperstrainer, Amar Ramadhin – arts, Jessica de Vries – fysio, Marlon van Coblijn – equipmentmanager, John Gambier – verzorger, Neil Sakimin – teammanager en Bernhard Abia – delegatieleider.

error: Kopiëren mag niet!