Krishna Mathoera: ‘Substantieel deel samenleving kiest voor V7’

Behoorlijk deel samenleving kiest volgens Krishna Hussainali voor V7‘Elke combinatie gaat voor bestuursverantwoordelijkheid. Duidelijk is dat gelet op de voorlopige resultaten wij dat van het volk niet hebben gehad. Wat dat betreft hebben wij onze doelstelling niet gehaald’, zegt Krishna Hussainali-Mathoera van V7. Volgens Mathoera, als er gekeken wordt naar het verschil in stemmen tussen de NDP en V7, is het iets minder dan 20.000. Er is dus naar haar zeggen wel een behoorlijk deel van de samenleving die voor V7 heeft gekozen.
Wat de VHP betreft, concludeert Mathoera voorzichtig dat de partij is gegroeid. ‘Daar mogen wij trots op zijn. Wij hebben ons als partij kunnen handhaven. Het is een mooie uitslag.’
Gezien de aanvallen die vanuit de tegenpartijen zijn gekomen, vindt Mathoera het geweldig dat de V7 stand heeft kunnen houden. Wat Wanica betreft, kan Mathoera nog niet beoordelen hoeveel stemmen V7 heeft gehaald, waardoor het voor haar moeilijk is een conclusie te trekken. Mathoera is wel blij met de 4 zetels. Wie de gekozen kandidaten zijn, moet volgens haar nog blijken. Voor wat het proces van de verkiezingen betreft, is het voor Mathoera een enerverende en leerrijke geweest. ‘Het is mijn eerste vuurdoop in de politiek geweest. Als ik voor mezelf de conclusie trek, heb ik het goed gedaan. Er waren momenten die mij bij het bezoeken van gezinnen ontroerden. De aanvallen van de andere kant waren ook schokkend voor mij, maar ik heb ook mooie dingen gezien. Dit heeft mij bovenal bemoedigd om verder te gaan, omdat ik vind dat er heel veel werk te verzetten is.’ Mathoera geeft tenslotte aan vastberaden te zijn om door te gaan. Zij wacht dus de officiële resultaten af.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!