Santokhi: “Orkaan met windkracht zeven over Suriname op 25 mei”

dblogoDe voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, gaf tijdens de slotbijeenkomst van V7 aan dat de meteodienst hem te kennen heeft gegeven dat op 25 mei een orkaan met windkracht zeven over Suriname gaat komen. “Wij gaan dit land terug geven aan het volk van Suriname. “Wij gaan weer respect brengen in het land. Waarden en normen zullen terugkomen en respect voor elke religie en cultuur”. Santokhi zegt dat men vanuit de oppositie gezien heeft hoe een parlement slecht kan functioneren en ‘hoe deze regering systematisch partners heeft uitgeschakeld om alleen te kunnen regeren met family en friends’. Santokhi deed een beroep op de samenleving om de strijd van hun voorouders niet te vergeten en om nu ook zelf een strijd te strijden voor hun kinderen. “Deze regering zal investeren in haar human capital. We willen een sterke regering, meer veiligheid een anti-corruptie team, en een ombudsinstituut voor burger om te klagen tegen overheids macht . Er zal sprake zijn van modern leiderschap”

error: Kopiëren mag niet!