Personeel bij dagblad ‘de Ware Tijd’ uit ontevredenheid

dblogoGisteren legden personeelsleden van verschillende afdelingen en de journalisten bij dagblad ‘de Ware Tijd’ het werk neer. De spontane werkneerlegging was naar aanleiding van het tegenaanbod dat de directie heeft gedaan op het voorstel van de bond voor een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao).
De cao bij dit bedrijf is sedert december 2014 verlopen en partijen zijn nu in onderhandeling over een nieuwe. Partijen hebben zich nog niet kunnen vinden en het bod van de directie wijkt zodanig af van de wens van de werknemers dat een spontane actie hiervan het gevolg was.
Na 10u normaliseerde de situatie en ging het personeel weer aan het werk. Dinsdag komt de bond weer bijelkaar en zal dan de verdere strategie bepalen.

error: Kopiëren mag niet!