Lijk Condorstraat is van Mitchell Mertotaroeno

dblogoDe korpschef heeft vanmiddag omstreeks twee uur een persbriefing gehouden die betrekking had op een levensberoving en een man die op 28 april met schotverwondingen in de hals en in het gelaat is aangetroffen op een erf op het Prinspark.
Het is de politie bekend wiens lichaam op vrijdag 1 mei van dit jaar is aangetroffen in de Condorstraat voor de inrit van een leegstaande woning. Het is het ontzield lichaam van Mitchell Mertotaroeno. Hij is door misdrijf om het leven gekomen. Zijn lijk is gedeeltelijk verbrand en vertoonde schotverwondingen. In verband met dit misdrijf zijn drie mannen aangehouden en in verzekering gesteld. De jongste is 20 jaar en de oudste 31 jaar. Er is ook een vuistvuurwapen in beslag genomen. Uit het onderzoek is nog niet duidelijk geworden waarom Mertotaroeno om het leven is gebracht.
De gewonde man van het Prinspark behoort vermoedelijk tot een criminele bende. Het betreft in deze ene Fabian W. Zijn vingerafdrukken zijn op zeker vier verschillende locaties aangetroffen waar er strafbare feiten zijn gepleegd. Beide zaken zijn in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!