Bromfietser overleeft aanrijding niet

dblogoDe 68-jarige bromfietser Edmund Donk is woensdagmiddag betrokken geweest bij een aanrijding op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Libanonweg. De bromfietser reed kort voor de aanrijding over de Libanonweg, terwijl twee andere voertuigen richting Lelydorp reden. Op een gegeven moment reed Donk over de Indira Gandhiweg zonder voorrang te verlenen aan het voorbijgaand verkeer. Vanwege zijn onoplettendheid veroorzaakte de brommer een aanrijding op het wegdek tussen twee voertuigen. De bromfietser raakte vanwege de harde klap gewond. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Daar heeft hij de geest gegeven. Met het heengaan van Donk is de verkeersbarometer opgekrikt naar 14. Het aantal bromfietser die dit jaar hun leven in het verkeer hebben gelaten, staat momenteel op 6. Over het algemeen is de categorie bromfietser altijd de topscoorder.

error: Kopiëren mag niet!