Twee aangehouden in de Suribet berovingszaak

dblogoDe 24-jarige Vyasa L. en de 27-jarige Sandelien S. zijn op 23 maart aangehouden en in verzekering gesteld in verband met de gewapende beroving van een filiaal van Suribet te leleydorp. Vyasa heeft met nog een andere man de gewapende beroving gepleegd waarbij een som geld is weggenomen. Volgens zijn verklaring heeft Sandelien S. hand en spandiensten aan hem en zijn comparant verleent om de beroving mogelijk te maken. Sandelien is de werkneemster van het bedrijf die tijdens de beroving aan het werk was. Zij ontkent enige betrokkenheid te hebben bij de beroving en of informatie te hebben verschaft aan de daders. Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden is besloten haar hangende het onderzoek in verzekering te stellen.
Deze verdachten in beide zaken zijn door de afdeling Kapitale delicten in samenwerking met verschillende opsporingseenheden aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!