Politiecommissaris Mathoera neemt afscheid van dienst

Politiecommissaris Mathoera neemt waardig afscheid van de dienstPolitiecommissaris Krishna Hussainali-Mathoera maakt een stap richting de actieve politiek. Haar besluit is bij velen als een verrassing overgekomen. Zij zal prijken op de lijst van de VHP/V7 in Wanica. Op donderdag 9 april, wanneer alle partijen hun kandidaten officieel zullen registreren, zal precies blijken welke plaats zij zal innemen. Mogelijk komt ze om de 4de plaats. Gisteren heeft zij officieel afscheid genomen van korpschef Humphrey Tjin Liep Shie. Zij mocht daarbij een plaquette in ontvangst nemen. Hussainali-Mathoera is 34 jaren in dienst geweest bij de overheid, waarvan 33 jaren actief bij het Korps Politie Suriname. De voorzitter van de Surinaamse Politiebond, inspecteur Robby Ramjiawan, was ook aanwezig.

error: Kopiëren mag niet!