VHP Partijraad keurt voordracht DNA-kandidaten goed

VHP Partijraadsvergadering 2
vhpDe Partijraad van de VHP heeft zondag unaniem gekozen voor de kandidaten die door het hoofdbestuur zijn voorgedragen. Het gaat in deze om de voordrachten van de DNA-kandidaten alsook de kandidaten op regionaal niveau. Uit betrouwbare bron verneemt de krant dat de vergadering rustig is verlopen en dat er zich geen noemenswaardigheden hebben voorgedaan. Volgens partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi zijn er meerdere gesprekken gevoerd met de kandidaten alsook de leden die ontevreden waren. Santokhi gaf in een eerder gesprek met Dagblad Suriname aan dat de eenheid en rust is teruggekeerd in de diverse districten, waar de mensen het niet eens waren met de kandidaten. Vooral in de districten Nickerie, Commewijne en Saramacca waren de leden het niet eens met de voorgedragen kandidaten. Volgens hem gaat de partij voor het algemeen belang, partijbelang en combinatiebelang. Hij heeft de buurtbewoners van Saramacca tijdens een gehouden massameeting aldaar onder andere aangegeven waarom het van belang is dat er eenheid is binnen de gelederen van de partij.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!