Charles Pahlad waarschuwt voor omkooppraktijken

charlesTijdens de VHP-massameeting in het district Saramacca heeft Charles Pahlad het publiek aangegeven dat de NDP in staat is personen om te komen. ‘Ze hebben geld, macht, alles hebben ze.’ Volgens de ex-NDP’er gaan ze proberen de dr-, rr- en gekozen parlementariërs om te kopen. ‘Ze zijn bereid 1 miljoen USD te betalen’, benadrukte Pahlad. Hij merkte daarnaast ook op dat Mahinder Jogi, de gastheer van de avond, een geschikte DNA-kandidaat is voor het district. Het goed opgekomen publiek was volgens hem het bewijs dat er genoeg mensen achter Jogi staan. Hij deed daarnaast ook een beroep op de bewoners van Saramacca om hard te werken en te gaan voor alle 3 zetels. ‘De NDP mag nooit meer hier komen’, merkte hij verder op. Pahlad is ook van mening dat de tegenpartij de VHP zwaar aan het verkavelen is. Echter is het ze nog niet gelukt. Hij deed een beroep op de buurtbewoners om voorzichtig te zijn en de NDP de ruimte niet te geven om zetels te behalen in het district.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!