NDP registreert zich met duizenden paarse aanhangers

Front‘NDP gaat voor nog 5 jaar en misschien zelfs 10 jaar.’ Dit is een leus die regelmatig door aanhangers van de Nationale Democratische Partij (NDP) gescandeerd werd. De paarse partij kwam met veel gejuich van aanhangers zich zaterdag registreren bij het Centraal Hoofdstembureau (CHS). Widjai Chotkan, ex-VHP’er, en Andre Misiekaba waren de indieners. De partijvoorzitter, president Desi Bouterse, en zijn vrouw waren ook aanwezig. Na de registratie heeft hij de menigte toegesproken in Ocer en bracht hij diverse liederen ten gehore. Bouterse zei dat het land alle Surinamers nodig heeft. Hij benadrukte dat de mens de belangrijkste hulpbron is en centraal staat. Bouterse beloofde dat er verandering zal komen. Bouterse zei dat NDP niet alleen groot in aantal is, maar ook groot in daden. Hij geeft aan dat er niet genoeg plaatsen zijn op kandidatenlijsten om iedereen te kunnen kandideren. De partijvoorzitter vroeg zijn achterban om geen tijd te verliezen door met elkaar te vechten over posities. Hij zei dat samen met de partners een gezamenlijke missie moet worden uitgevoerd. De sfeer zat er goed in.

error: Kopiëren mag niet!